Voorkom imagoschade door bedorven voedsel


Voorkom imagoschade door bedorven voedsel

Op diverse manieren zorgen wij ervoor dat u kan controleren of uw MAP verpakkingsproces (Modified Atmosphere Packaging) optimaal verloopt. Alleen wanneer de verpakkingen luchtdicht gesloten zijn en het gasmengsel er in de juiste mengverhouding toegevoegd wordt, kunt u de vermelde houdbaarheidsdatum garanderen. Dit kan veel retourladingen en imagoverlies voorkomen. 

Controleer het verpakken van versproducten met gasmengsels

Producten blijven langer houdbaar door gasmengsels aan de verpakkingen toe te voegen. Om de vermelde houdbaarheidsdatum te halen, moet dit op de juiste manier gebeuren. Daarom is het belangrijk om te controleren of het juiste gasmengsel in de verpakking aanwezig is en de restzuurstof voldoende verdrongen is. Daarnaast is een minuscuul gaatje in de verpakking al voldoende om de houdbaarheid van uw versproduct te verkorten. Daarom wilt u zeker weten dat de verpakkingen optimaal gesloten zijn wanneer ze op transport gaan. Controle op de houdbaarheid is essentieel om het vertrouwen van de klant in uw merk te behouden.

Waardevolle informatie over MAP verpakkingen

Op 8 en 9 september staan wij op de Empack 2021 in de Brabanthallen Den Bosch. 

Wanneer u MAP verpakkingen toepast om uw kwetsbare versproducten te verpakken, is het waardevol om te weten of alle stappen in dit proces optimaal verlopen. Als alternatief voor de Empack, hebben wij een uitgebreid blog over MAP verpakkingen geschreven. Hierin staat omschreven hoe u de zekerheid creĆ«ert dat uw versproducten optimaal verpakt uw fabriek verlaten. 

Wilt u weten hoe u de houdbaarheid van uw versproducten kan garanderen? Lees dan het blog over MAP verpakkingen, neem direct contact met ons op via: 024-6489380 of bezoek ons op de Empack, STAND 3.E138.Linkedin icoon
Vond u dit interessant? Deel hem online!
Boutjes

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit
sluiten

Bel mij terug verzoek

Een moment geduld alstublieft...

Bel mij terug