Innovatie in gasanalyse: de OXYPAD voor foodproducenten


Innovatie in gasanalyse: de OXYPAD voor foodproducenten

In de hedendaagse voedselindustrie, waar kwaliteit en precisie hand in hand gaan, zijn betrouwbare tools onmisbaar. Voor degenen die gebruik maken van Modified Atmosphere Packaging (MAP), speelt nauwkeurige gasanalyse een cruciale rol. Daarom laten we u graag kennis maken met de OXYPAD, het nieuwste en revolutionaire 2-in-1 gasanalyse-instrument van WITT-Gasetechnik.


Revolutionaire oplossing

De OXYPAD is niet zomaar een gasanalyzer. Het is een 2-in-1 oplossing, functionerend als een hoogwaardig benchtop-instrument en tegelijkertijd als een flexibele mobiele analyzer. Hiermee is het perfect geschikt voor zowel het testen van producten uit verschillende productielijnen als laboratoriumtests.

Jarenlange ervaring en klantfeedback

Mede dankzij jarenlange ervaring in de branche en feedback van duizenden gebruikers heeft WITT-Gasetechnik een tool ontwikkeld die de hoogste marktnormen samenbrengt met innovatieve detailoplossingen. De uitkomst? Een compact en functioneel ontwerp.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van de OXYPAD is indrukwekkend:

  • Dankzij de moderne gassensortechnologie neemt u met een naald snel en betrouwbaar een monster uit de verpakking om het zuurstof- en kooldioxidegehalte te meten.
  • Zelfs kleine verpakkingen met geringe gasvolumes kunnen worden getest. 
  • Voor elk gas zijn gepersonaliseerde grenswaarden in te stellen en u krijgt onmiddellijk een melding als deze worden overschreden.
  • Automatische detectie van lichte verontreinigingen van de naald of het filter zorgt ervoor dat de output zich aanpast voor een nauwkeurige meting. En bij een blokkade van de naald volgt er direct een waarschuwing.

Ontworpen voor mobiliteit

De OXYPAD schittert als het gaat om mobiel gebruiksgemak. Met een gewicht van minder dan 600 gram, zelfs lichter dan de Oxybaby, is hij ontworpen met u als gebruiker in gedachten. De specifieke designelementen, zonder uitstekende delen, versterken zijn draagbaarheid. Terwijl de slim verborgen naald achter een klep zorgt voor veiligheid, waardoor het risico op verwondingen vermindert en de naald niet achter de slang kan blijven haken. Voeg daarbij de ergonomische aluminium naaldhouder die comfortabel in de hand ligt, zelfs bij het testen van de kleinste verpakkingen. En met een draaimechanisme dat de naald beschermt, wordt het gebruik van de OXYPAD niet alleen efficiënt, maar ook veilig.

Intuïtieve gebruikservaring

  • OXYPAD is uitgerust met een 7" kleuren touchscreen, wat zorgt voor een heldere en functionele gebruikersinterface. 
  • De analyzer is heel eenvoudig te bedienen en kan zonder tijdrovende trainingen gebruikt worden.
  • U kan binnen enkele seconden tussen verschillende producten schakelen, de meetgeschiedenis bekijken en gegevens eenvoudig beheren. Extra functies, zoals drukmetingen in de verpakking en uitgebreide statistische functies, optimaliseren de gebruikservaring.
  • Bij gebruikersvriendelijkheid mag er de nadruk op worden gelegd dat het apparaat heel makkelijk te bedienen is en zonder tijdrovende trainingen gebruikt kan worden.

Duurzaam en kosten-efficiënt

In een tijd waarin duurzaamheid en kosten-efficiëntie van essentieel belang zijn, staat de OXYPAD sterk. Niet alleen zijn duurzaamheid en lage onderhoudskosten kernwaarden van dit apparaat, maar als gebruiker krijgt u ook meer controle en gebruiksgemak. U kan de analyzer namelijk zelf kalibreren, wat zorgt voor een gepersonaliseerde nauwkeurigheid. Bovendien is het vervangen van essentiële componenten zoals de naald, slang en filter een fluitje van een cent en kan dit zonder gereedschap gedaan worden. En wat de levensduur betreft? De O2-sensor gaat tot wel 2 jaar mee in lucht, en zowel de sensor als de accu zijn ontworpen om eenvoudig door de gebruiker zelf te worden vervangen. Dit alles draagt bij aan een investering die zowel duurzaam als kosten-efficiënt is.

De perfecte balans tussen betrouwbaarheid, praktisch en duurzaamheid

De OXYPAD is meer dan de gasanalysers zoals u deze kent. Het is een vooruitstrevende tool voor foodproducenten die streven naar precisie en kwaliteit in hun MAP-verpakkingen. Een investering in de OXYPAD is een investering in de toekomst.

Bent u nieuwsgierig hoe de OXYPAD uw productie kan optimaliseren? Wij staan voor u klaar met deskundig advies!Linkedin icoon
Vond u dit interessant? Deel hem online!
Boutjes

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit
sluiten

Bel mij terug verzoek

Een moment geduld alstublieft...

Bel mij terug