Service en Onderhoud

Direct naar reparatie / kalibratie aanvraag of direct naar monteur op locatie

Handelsonderneming PD beschikt voor de apparatuur die ze verkoopt over een eigen service afdeling. De technici worden hiertoe door de fabriek opgeleid en regelmatig bijgeschoold: Men kan u adviseren over de werking van de apparaten en uitleg geven over het gebruik hiervan. Service – onderhoud wordt uitgevoerd op locatie en indien noodzakelijk in de werkplaats in Wijchen. Het onderhoud op locatie wordt altijd in onderling overleg ingepland. Het is aan te bevelen om gasmengers en analysers minstens éénmaal per jaar na te laten kijken. Uw apparatuur krijgt dan een uitvoerige check-up om de kans op onverwachte storingen tot een minimum te beperken.

Na de inspectie en/of het onderhoud wordt een certificaat afgegeven, wat ook voor uw kwaliteitssysteem van belang kan zijn. Onze technici hebben voor de meest voorkomende reparaties reserve-onderdelen bij zich. Naast deze onderdelen beschikken de technici over gekalibreerde meetapparatuur en kalibratiegassen. Alle standaard reparaties kunnen hiermee worden uitgevoerd. Wij geven u de mogelijkheid om de voortgang van regelmatig onderhoud door ons bij te laten houden. Daartoe kan men een ''Overeenkomst voor een onderhoudscontract“ aangaan. U geeft zelf de frequentie aan en wij zorgen ervoor dat de afspraken gemaakt worden. Door deze manier van werken kunnen wij het onderhoud tegen een aantrekkelijk tarief uitvoeren. Wij onderhouden alle typen en merken gasmeng- en analyse apparatuur in overleg.

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit