Over ons


Binnen de dynamische wereld van gasapparatuur staat PD Gas Technology al lang bekend als een gevestigde naam. Onze expertise in appendages, gasmengers en analyse-apparatuur is niet onopgemerkt gebleven. Steeds meer klanten, van kleine bedrijven tot grote industriĆ«le spelers, ontdekken en waarderen ons veelzijdige productassortiment.

Bij PD zijn we meer dan alleen een bedrijf - we zijn een unieke mix van professionaliteit en persoonlijkheid. Kwaliteit, service, humor en durf zijn niet alleen kernwaarden voor ons, maar ze zijn ook verweven in het DNA van onze onderneming. Met vertrouwen en toewijding kijken we naar de uitdagingen die ons en de hele industrie te wachten staan.

Onze missie? PD Gas Technology, een industrieel-technische groothandel voor de gastechniek, streeft ernaar de best mogelijke oplossingen voor onze klanten te realiseren. Of je nu op zoek bent naar gedegen advies over gasapparatuur of hulp nodig hebt bij de toepassing van gasarmaturen, wij zetten ons in voor perfectie en vertalen de behoeften van de markt naar de fabrikanten.

Onze deskundigheid strekt zich uit tot een breed productassortiment en omvat ook diepgaande kennis van de wetten, richtlijnen en voorschriften in de gastechnische markt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom zijn wij tevens ISO9001 gecertificeerd.

Ben je klaar om jouw uitdagingen op het gebied van gasapparatuur aan te gaan? Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je hierbij kan ondersteunen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat PD Gas Technology voor jou kan betekenen.

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit