Adres
Cambridge Sensotec
Stephenson Road 29
PE27 3WJ St. Ives, Cambs
United Kingdom

Contact
+44 1480 462142

Email
[email protected]

Website
https://www.cambridge-sensotec.co.uk/

Cambridge Sensotec

Cambridge Sensotec is een pionier op het gebied van oplossingen voor gasanalyse.

Wij als  PD Gas Technology zijn enorm trots op de passie en innovatie van onze toegewijde partner die ervoor zorgen dat we in de voorhoede van de industrie blijven en vooruitgang in gasanalyse technologie stimuleren.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het hart van Cambridge, Engeland.

Hoewel de oorsprong in het Verenigd Koninkrijk ligt, reikt de invloed en impact van deze fabrikant veel verder dan de landsgrenzen. 

De bekende Rapidox-gasanalyselijn wordt wereldwijd in diverse industrieën toegepast. Van grootschalige industriële tot onderzoeksinstellingen, Rapidox gasanalysers worden dagelijks gebruikt voor nauwkeurige metingen en betrouwbare prestaties.

Cambridge Sensotec & PD Gas Technology zijn gedreven om uitgebreide oplossingen te bieden verder dan de analyzers zelf. We bieden een uitgebreide reeks accessoires die zorgvuldig zijn ontworpen om de functionaliteit, precisie en gebruikerservaring van onze gasanalysers te verbeteren.

Deze accessoires omvatten onder andere sondes, filters, flowmeters en sample gas conditie units. 

Door het aanbieden van een totaalpakket van apparatuur en accessoires, zorgen we ervoor dat onze klanten alles hebben wat ze nodig hebben om optimale resultaten te behalen in hun gasanalyse.

Cambridge Sensotec & PD Gas Technology zijn zich bewust van de veranderende behoeften van onze klanten en de toenemende vraag naar oplossingen op maat en heeft zich daarom sterk gericht op de ontwikkeling van ons OEM-assortiment (Original Equipment Manufacturer). Deze inspanning stelt ons in staat om nauw samen te werken met industriële partners en klanten om gasanalyseoplossingen op maat te creëren die voldoen aan hun specifieke eisen. We begrijpen dat elke industrie en toepassing unieke uitdagingen en eisen heeft en het OEM-assortiment is ontworpen om deze complexiteit effectief aan te pakken.

Bij PD Gas Technology erkennen we dat onze toewijding aan klanttevredenheid niet ophoudt bij de verkoop van onze producten.

Wij begrijpen dat voortdurende ondersteuning en betrouwbare after-sales service van essentieel belang zijn voor het succes en de prestaties van onze gasanalysers op de lange termijn. Daarom bieden wij uitgebreide kalibratie diensten aan in onze werkplaats. Regelmatige kalibratie handhaaft niet alleen de precisie van de instrumenten, maar helpt ook bij het identificeren van mogelijke problemen of afwijkingen, zodat tijdige aanpassingen of reparaties mogelijk zijn.


Partner producten

PD Gas Technology
WITT
GSR Ventiltechnik
Cambrigde Sensotec
Concoa
Rego
Hy-Lok
Effebi
Rotarex
Termaf
Rego Superior Products
Aura Gascontrols
La Technica Fluidi
Vinco Valves
Revoseal
Zuercher Technik

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit
sluiten

Bel mij terug verzoek

Een moment geduld alstublieft...

Bel mij terug