Prettige samenwerking versterkt alle partijen


Prettige samenwerking versterkt alle partijen

Traditiegetrouw is december dé tijd om het jaar te evalueren en een blik vooruit te werpen. Om stil te staan bij de waardevolle samenwerkingen die ervoor gezorgd hebben dat de processen waar gassen mee gemoeid gaan, optimaal verlopen.

De kracht van jarenlang investeren in de relatie met leveranciers 

In tijden waar levertijden zelfs tot 40 weken en soms nog langer (!) oplopen, loont de jarenlange investering in de relatie met onze leveranciers. Ook wij merken dat de levertijden iets verlengen, maar heel veel minder dan wat wij om ons heen horen: Prettige samenwerking versterkt alle partijen.

Een grote voorraad aanhouden is één van de kerntaken van de Handelsonderneming!

De afgelopen periode is het gelukt om gasappendages met de juiste specificaties snel te leveren. Voor de industrie, gezondheidszorg en laboratoria is een onverstoord en extreem betrouwbaar proces  van groot belang. Daarom zijn we in 2018 begonnen om onze voorraad substantieel uit te breiden. In onze ogen is één van de kernfuncties van een technische groothandel, dat er voorraad is. Hierdoor hebben wij ervoor kunnen zorgen dat onze klanten zo min mogelijk oponthoud hadden. Dat leveringen rap verzorgd werden, en dat blijven wij uiteraard doen. Wij zijn de specialistische schakel in het geheel en doen er alles aan om veel waarde te leveren.
Zo nodig werken wij in de assemblage en de logistiek in shifts. Dat maakt het mogelijk om veilig te werken en toch alle producten uit te kunnen leveren.

Waterstof en Biogas zijn hot! Opvallende veranderingen in de markt

De energietransitie leeft, er wordt veel ontwikkeld. Daarom hebben we grote stappen gezet om te voldoen aan de toenemende vraag naar waterstof- en biogas toepassingen. Waterstofgas heeft specifieke eigenschappen met bepaalde effecten, daar moet je de juiste materialen bij toepassen. Wij zijn daarin gespecialiseerd en worden vaak betrokken bij projecten om daar input voor te geven. Denk daarbij aan: Electrolysers, brandstofcellen, en verwarmingsketels op waterstof. Ook voor Biogas gelden specifieke veiligheidsvraagstukken en producteisen. 

Wanneer u aan het innoveren bent en u vragen heeft, dan is het waardevol om u vroegtijdig te melden voor advies. Wij hebben de kennis en de producten, of weten waar u de producten elders kan halen. Het werkt het meest efficiënt wanneer u direct met de juiste materialen werkt.
Als wij ons steentje bij kunnen dragen om de wereld duurzamer te maken, dan zullen wij dat zéker doen.

Kleren maken de man en mensen maken een organisatie

Ondanks de krappe arbeidsmarkt hebben wij ons team kunnen doorontwikkelen en uitbreiden met 20%. Daar gaan wij het komende jaar mee door.
Onze focus ligt volledig op speciale gassen en industriële gassen en alle toepassingen hiervan. Door deze focus op gastechnologie en door voortdurend te investeren in kennis,  trainingen, innovatie en gespecialiseerde leveranciers, blijven we doorontwikkelen en het assortiment uitbreiden.  

Wij richten ons continue op de vraag vanuit de markt en stemmen onze producten hierop af. En anticiperen daarop, bijvoorbeeld in waterstof gastechnologie, om die aansluiting zo optimaal te houden. 

Woord van waardering

We zijn trots op de samenwerking met onze klanten en leveranciers. De hele keten heeft te maken met lange levertijden en het is een uitdaging om op een veilige manier optimale service verlenen. Het werkt heel fijn als de neuzen dezelfde kant op staan, want dan is er veel mogelijk. 

Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking en kijken uit naar de contacten in het nieuwe jaar.

Hele fijne feestdagen gewenst en alle goeds voor 2022! 


Openingstijden rondom de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten feilloos door kunnen werken. 

Openingstijden:

Rondom de feestdagen zijn wij gewoon geopend, op 24 en 31 december met beperkte bezetting.
Linkedin icoon
Vond u dit interessant? Deel hem online!
Boutjes

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit
sluiten

Bel mij terug verzoek

Een moment geduld alstublieft...

Bel mij terug