download-brand

Vinco Valves

Vinco Válvulas SA produceert kogelkranen voor de chemische, petrochemische, offshore, maritieme, farmaceutische en cosmetische industrie. Opgericht in 1990, begeleidde het bedrijf al snel zijn activiteit voor de externe markt. De focus op de technologische ontwikkeling en de verkregen knowhow heeft de uitbreiding naar nieuwe markten mogelijk gemaakt. Met klanten in kapitaalintensieve industrieën en actief in extreme omgevingen vinden we de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten als fundamentele doelstellingen, die we gedurende deze 25 jaar van activiteit hebben geconsolideerd.

De koers van het bedrijf toont in feite zijn constante ontwikkeling en de zoektocht naar nieuwe innovatieve producten en diensten. Het bedrijf is gevestigd in V.N Famalicão, Portugal op een moderne faciliteit van 4.200 m2 waar de productie van afsluiters wordt uitgevoerd sinds het ontwerp en de ontwikkeling ervan, tot aan de assemblage en het testen onder de hoogste kwaliteitsnormen.

Enkele downloads zijn versleuteld

Om toegang te krijgen tot alle bestanden inclusief versleutelde downloads dient u uw
naam en e-mailadres achter te laten.

Een moment geduld alstublieft...

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit
sluiten

Bel mij terug verzoek

Een moment geduld alstublieft...

Bel mij terug