Peter van den Velden

Sol


Sol

Mijn eerste ontmoeting met Jaap Pors de oprichter van PD was bij de vereniging in Nijmegen waar hij zijn plannen bekend maakte dat hij met het bedrijf wilde starten naast zijn baan bij Smitweld.

Kort daarna volgde het eerste bezoek aan de Groenstraat in Nijmegen waar hij in een bedrijf verzamel gebouw een ruimte had gehuurd waaruit hij met Ine Willems de markt bewerkte.

Voornamelijk verkocht PD in die tijd vlamdovers en aanverwante artikelen, waarna deze werden uitgebreid met mengers en de befaamde oxybaby van Witt, welke tot de dag van vandaag door PD verkocht en onderhouden worden.

Nu anno 2019 is PD een begrip in de markt met een team van zeer deskundige mensen welke elk op hun vakgebied een bijdrage leveren in de verkoop , service en hulp bij vraagstukken over de toepassing van het uitgebreide pakket van artikelen welke nu door PD gevoerd worden.

Boutjes
PD Gas Technology
WITT
GSR Ventiltechnik
Cambrigde Sensotec
Concoa
Rego
Hy-Lok
Effebi
Rotarex
Termaf
Rego Superior Products
Aura Gascontrols
La Technica Fluidi
Vinco Valves
Revoseal
Zuercher Technik

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit
sluiten

Bel mij terug verzoek

Een moment geduld alstublieft...

Bel mij terug