Handelsonderneming PD en het Corona virus


Handelsonderneming PD en het Corona virus

Het zal u niet ontgaan zijn, de Nederlandse overheid heeft op advies van het RIVM verstrekkende maatregelen genomen en verwacht van alle Nederlandse burgers en bedrijven uiterst voorzichtig te zijn en de adviezen ter harte te nemen.

Ook bij Handelsonderneming PD hebben wij passende maatregelen genomen (o.a. zoveel als mogelijk thuiswerken en in verschillende diensten werken), wij hebben echter wel een zorgplicht richting onze klanten.
Vele van deze klanten bevinden zich in de foodsector en medische sector, wij kunnen en willen hen juist in deze tijd niet in de kou laten staan.

Wij blijven bereikbaar op telefoonnummer + 31 24 648 9380 of op de directe doorkiesnummers bij u bekend en uiteraard per mail [email protected]

Onderhoudswerkzaamheden worden in onderling overleg uitgevoerd of uitgesteld. Hierover nemen wij contact met u op. Storingen zullen wij daar waar mogelijk blijven opvolgen.

Handelsonderneming PD kan gelukkig veel artikelen uit voorraad leveren maar ook bij ons zullen er wellicht situaties ontstaan waarin wij niet in staat zijn direct te kunnen leveren, wij doen onze uiterste best om dit te beperken of  met u mee te denken voor een passend wel leverbaar alternatief. 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en indien er vragen zijn kunt u ons uiteraard via de bovengenoemde kanalen bereiken.

Met vriendelijke groet,

Het gehele team van Handelsonderneming PD


Linkedin icoon
Vond u dit interessant? Deel hem online!
Boutjes

Plan een gesprek


Graag nemen wij ruim de tijd om met u te sparren over welke oplossingen het beste passen bij uw onderneming.

Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij u kunnen overtuigen over onze expertise en dat wij u beste oplossingen kunnen aanbieden.

Advies aanvragen
PD Gas Technology
menu sluit
sluiten

Bel mij terug verzoek

Een moment geduld alstublieft...

Bel mij terug